Cred ca nu exista fotograf care sa nu se incante in momentul in care descopera ca mirii a caror nunta urmeaza sa o imortalizeze sunt nu doar tineri, frumosi, indragostiti si cu energie ci se simt si foarte bine si sunt relaxati in fata aparatului foto. Asa a fost in cazul nostru si al nuntii Alinei cu Florin care a avut loc pe 15 iulie.

Nu am aflat exact cu cati ani in urma a inceput povestea lor, dar cand i-am cunoscut pe Alina si pe Florin parea ca se stiu de o viata. Asta nu a facut, insa, ca emotiile pe care le-am simti si le-am vazut la ei in ziua nuntii sa fie de intensitate mai mica.

Florin, care e un tip bine organizat si destul de perfectionist, s-a implicat mult in organizarea si respectarea programului nuntii, lucru care ne-a convenit de minune pentru ca am avut suficient timp la dispozitie pentru sedinta foto care de obicei e neglijata.

Petrecand o zi intreaga in compania unui om, si nu orice zi ci chiar ziua nuntii lui, ajungi sa recunosti si sa aprecizezi acele personalitati care reusesc sa fie ele insele echilibrate si in acelasi timp reusesc sa ii echilibreze si sa-I linisteasca pe cei din jurul lor. Un astfel de om este Alina, si va spunem cat se poate de deschis ca e o binecuvantare sa ai norocul sa fotografiezi o mireasa precum a fost ea care in loc sa preia din agitatia unei zile atat de aglomerate, o absoarbe si o transforma in zambete pe care le imparte cu bunavointa cu cei din jurul ei.


In afara de miri mai sunt alte doua …sa le numim personaje colective destul de importante in reusita unei nunti: parintii si prietenii (si aici ii includem si pe nasi pentru ca din punctul nostru de vedere ei se incadreaza in ambele categorii). Noua ne-a placut faptul ca parintii au fost “cuminti”, emotionati si bucurandu-se de bucuria copiilor fara sa intervina intruziv in desfasurarea nuntii asa cum de destule ori, din pacate, observam ca se intampla la alte evenimente. Parintii Alinei si parintii lui Florin au inteles foarte bine ca ziua asta este despre cei pe care i-au nascut, i-au crescut si acum, unindu-si destinele isi iau zborul impreuna si noi, ca fotografi de nunta, am observat inca o data cat de frumos si emotionant decurge o nunta cu astfel parinti.


Prietenii au facut o atmosfera de zile mari la petrecere, dar asta se vede cel mai bine in fotografii, insa va mai spunem noi ceva ce nu se vede: la nunta de la salonul alaturat , la ora 3 dimineata toata lumea plecase acasa, in timp ce la nunta Alinei si a lui Florin s-a dansat pana dimineata fara intrerupere.

Va lasam in compania fotografiilor din slideshow-ului de mai jos (va sugeram sa apasati butonul HD pentru o calitate cat mai buna a fotografiilor) si nu ne mai ramane decat sa le uram mirilor o casnicie de vis! Pentru ca o nunta de poveste au avut deja.