Despre Noi


Iubim viata și poveștile, zambim larg, vorbim mult și fotografiem din pasiune. Credem in puterea dragostei si in oameni facuti unul pentru celalalt. Locuim langa București și am fotografiat evenimente în toată țara în ultimii 12 ani. Fotografia și nunțile ne-au dăruit pana acum foarte multe. Am avut ocazia sa cunoaștem oameni pe care altfel nu i-am fi cunoscut, cu unii dintre ei legând chiar prietenii reale. Am aflat povesti ce nu le-am fi putut afla altfel, am călătorit în locuri minunate, ne-am delectat simțurile și am cunoscut frumosul în foarte multe dintre formele lui. Dar mai ales, nuntile ne-au ajutat sa descoperim gustul satisfactiei intense pe care îl simțim atunci când vedem cata bucurie aducem oamenilor cu fotografiile noastre. E un gust care da dependenta. 


Suntem deciși, așadar, sa mai continuam o vreme pe acest drum. Sa continuam sa aducem oamenilor bucurie și să-i intoarcem darul fotografiei straduindu-ne și mai mult decât pana acum sa punem in lumina cea mai buna momentele frumoase și unice la care asistam. 


Dacă, răsfoind fotografiile noastre, simtiti ca drumul vostru pe care tocmai pasiti s-ar putea intersecta cu al nostru, dacă sunteți curioși cum va putem ajuta sa aveți fotografii cu adevărat prețioase de la nunta voastră, atunci abia așteptăm sa ne cunoaștem. MEMBRI AI COMUNITATILOR DE FOTOGRAFI DE NUNTA

Testimoniale

Testimoniale

Luoana & Andrei

1 / 3

"G E N I A L I ! 😁 I-am ales pe Oana si Codrin ca fotografi pentru nunta si suntem profund impresionati de rezultate. Au reusit sa capteze emotia in absolut fiecare poza si ne sunt foarte dragi pentru amintirile pe care ni le-au oferit. Doi oameni extrem de talentati si "iubibili". Felicitari pentru ceea ce faceti si va asteptam cu drag in tara trifoilor 🍀."

1 / 3