PORTRETE BUSINESS

Portretele business sunt un instrument puternic care poate contribui semnificativ la imbunatatirea imaginii unei companii de succes. Acestea pot oferi oamenilor o imagine mai clara a angajatilor unei companii, ajuta la crearea unei culturi de afaceri mai puternice si pot arata personalitatea si profesionalismul unei companii.

Portretele business ofera oamenilor o imagine vizuala a angajatilor unei companii, permitandu-le sa se conecteze mai bine cu ei si sa se simta mai confortabil in a interactiona cu aceasta. Acest lucru poate contribui la dezvoltarea unei conexiuni mai stranse intre angajati si clienti.


In plus, portretele business pot fi folosite pe site-ul web al unei companii, in profilele de social media ale angajatilor sau in materiale de marketing, cum ar fi brosuri sau prezentari, pentru a arata personalitatea si diversitatea angajatilor unei companii. Acest lucru poate contribui la cresterea credibilitatii si a profesionalismului unei companii, iar uneori chiar la cresterea loialitatii si a angajamentului angajatilor.

INTREBARI FRECVENTE

Cat dureaza o sedina foto pentru portrete business?

A.Durata sedintelor foto pentru portrete business variaza intre 20 si 40 de minute/ persoana in functie de specificatiile si preferintele clientilor nostri. Toate detaliile vor fi stabilite in urma discutiilor prealabile pe care le avem cu reprezentantii departamentelor de marketing ai companiilor care ne solicita serviciile.

Unde va avea loc sedinta foto?

A.De cele mai multe ori, fotografiem portretele business in sediul companiilor care ne solicita. Este de preferat aceasta varianta pentru ca angajatii se simt mai in largul lor intr-un mediu familiar iar programarea sesiunilor este mai facila, nefiind necesara deplasarea in afara sediului. Alternativa o reprezinta sustinerea sedintei foto in studio, dar aceasta este recomandat doar in situatii particulare pe care le vom discuta punctual.

Cum sunt selectate fotografiile?

A.Inainte de a incepe procesul de editare, va vom furniza o selectie cu fotografiile neprelucrate, care au fost realizate in timpul sesiunii de portrete business. Aceste fotografii neprelucrate vor fi disponibile intr-un format web si vor fi incarcate pe un link parolat. Avand acces la acest link, veti putea vizualiza fotografiile si veti avea posibilitatea de a le selecta pe cele care vor fi editate. Este important sa retineti ca in aceasta etapa, fotografiile sunt neprelucrate, asa cum au fost realizate in camera. Ulterior acestea vor fi procesate si vor fi aduse la o calitate superioara. Prin editare vom corecta luminozitatea, contrastul si vom obtine culorile perfecte. Vom elimina, de asemenea, orice alte defecte minore din fotografiile selectate.

Cate portrete business se livreaza in urma unei sedinte foto?

A.Numarul de fotografii primite poate varia in functie de detaliile discutate anterior. In general, livram intre 3 si 7 portrete business pentru fiecare persoana fotografiata. Bineinteles, numarul fotografiilor poate varia in functie de numarul de persoane fotografiate, locatie, durata sesiunii si alte cerinte speciale.
In cazul in care doriti un numar mai mare de fotografii, putem discuta despre asta si putem ajusta pachetul de servicii pentru a va satisface nevoile.

In cat timp sunt livrate portretele?

A.Dupa ce veti selecta fotografiile preferate din cele disponibile pe link-ul parolat pe care vi l-am furnizat, vom incepe procesul de editare.Ne angajam sa furnizam fotografiile editate in maxim 5 zile lucratoare din momentul in care ne-ati comunicat selectia dvs. In cazul in care sunteti interesati sa primiti fotografiile editate intr-un timp mai scurt, putem discuta despre optiunile disponibile pentru a va oferi un serviciu cat mai rapid. Flexibilitatea ne caracterizeaza si ne putem adapta nevoilor si cerintelor dumneavoastra.

Cum stabilim o sedinta foto pentru portrete buisness?

A.Va invitam sa completati formularul alaturat, oferindu-ne datele noastre de contact si detalii sumare legate de portretele business: de exemplu numarul de persoane fotografiate si intervalul calendaristic in care ati dori sa programam sedinta. In cazul in care solicitarea dumneavoastra este urgenta, va rugam sa ne contactati telefonic la +40722.586.672

Contact


Asteptam cu interes sa ne scrieti si sa discutam mai detaliat despre portretele business de care aveti nevoie. Completati formularul alaturat si va vom raspunde in scurt timp, pe e-mail. Va rugam sa verificati si folderul de spam, uneori mesajele noastre ajung din greseala acolo. Pentru solicitari urgente, care necesita serviciile noastre in mai putin de 24h ne puteti suna +40722.586.672.