FOTOGRAFII DE FAMILIE

Fotografiile de familie sunt momente unice din viata noastra, amintiri la care ne vom uita inapoi peste ani cu imensa bucurie si emotie. Cu toate astea, insemnatatea lor e adeseori trecuta cu vederea.


Ele ne permit sa calatorim in timp si sa ne amintim, uneori cu nostalgie, alteori cu amuzament, dar inotdeauna cu zambetul pe buze, de momentele fericite si speciale petrecute alaturi de persoanele dragi. Fotografiile de familie au o putere magica: ne fac sa simtim un crampei din aceeasi emotie si bucurie pe care am simtit-o atunci cand acele momente au fost capturate in fotografii.


Fotografiile de familie nu cauta perfectiunea, ele spun povestea autentica a unor crampeie din viata noastra. Am adauga ca nu e nevoie sa fie realizate de fecare data de un fotograf profesionist, cu atat mai mult cu cat tehnologia moderna ne-a adus fiecaruia un mic aparat foto in buzunar. Asa ca multe familii aleg sa organizez o sedinta foto profesionista o data pe an si apoi completeaza albumul familiei cu fotografii personale, realizate de ei.

Pachete si Tarife

Pachet Family

Sedinta foto de familie cu durata de 1h
Galerie online cu 40-50 de fotografii editate
Imaginile sunt livrate la rezolutie inalta
* nu sunt incluse cheltuielile de transport in afara Bucurestiului

100 €

Pachet Family Plus

Sedinta foto cu durata de 1 h
Galerie online cu 80-100 fotografii editate
Imaginile sunt livrate la rezolutie inalta
Album foto 20x20 cm cu 10 deschideri
* nu sunt incluse cheltuielile de transport in afara Bucurestiului

250 €