Este convingerea mea personala ca fotografii de nunta sunt de fapt fotografi ai dragostei. Poate ca vi se pare indrazneata sau chiar aroganta parerea asta a mea si probabil ca si mie mi s-ar parea la fel daca as privi lucrurile cu alti ochi decat ochii mei care au vazut pana acum atat de multe mirese emotionate, de mame inlacrimate, de tati care-si sterg coltul ochiului cu batista intorcand capul, de priviri pline de inteles, de miri care au ramas muti de uluire atunci cand si-au privit pentru prima data aleasa imbracata in rochie alba, atat de multe maini care se strang cu putere una pe cealalta sau atatea zambete timide in spatele carora se ascund inimi care bubuie de stau sa sparga cosul pieptului. Dar am vazut toate astea, in fiecare an, in fiecare primavara, vara si toamna timp de 8 ani, incat nimeni nu va putea sa-mi schimbe vreodata parerea despre fotografii de nunta.


Motivul pentru care nu m-am plictisit niciodata, absolut niciodata pana acum sa fotografiez oameni care isi unesc destinul unul cu celalalt este acela ca – desi aparent seamana intre ele – nuntile de fapt, sunt atat de diverse pe cat de diversi sunt oamenii pe care ii intalnim si pe cat de variat e in modul lor de a sarbatori, ce altceva decat dragostea. Pentru ca, in profunzimea ei, asta este nunta: o sarbatoare a dragostei. Unii sunt de-a dreptul exuberanti, altii doar isi ascund alte emotii sub o masca a exuberantei, unii plang, altii trec de la o stare la alta cat ai pocni din degete.


Despre Ioana si Dumitru pot sa va spun ca s-au bucurat cu o sensibilitate si cu atata discretie de ziua nuntii lor incat, daca cineva n-ar fi fost atent ar fi putut crede ca sunt timizi. Eu n-am vazut timiditate, dupa o zi petrecuta impreuna, in schimb am vazut, asa cum va spuneam, o sensibilitate deosebita si o bucurie plina de eleganta in ei. Si, pentru ca am fost norocosi si am avut timpul nostru doar cu ei doi (la sedinta foto), am simtit cata dragoste au unul pentru celalalt si cata grija ii poarta Dumitru Ioanei. Nu pot decat sa le doresc sa continue la fel de frumos povestea lor, sa le multumim celor din lista de mai jos cu care am colaborat foarte frumos si sa va invitam sa rasfoiti cateva fotografii inainte de a da play la slideshow-ul din subsolul paginii. Aici la noi, nu este prea mult despre cuvinte ci despre fotografii, momente si, mai ales, oameni.


Cu drag,

Oana & Codrin

Privilegiati fotografi ai dragostei Ioanei cu Dumitru

Rochie Mireasa: BlossoDress

Make up: Alina Boitor

Hairstyle: Daniela Enache

Flori si aranjamente florale: Florăria Design Floral

Video: Emanoil Constantin

Restaurant: Casa Doina