S-a incheiat vara insa nu si sezonul nuntilor, asadar, indiferent ca urmeaza sa fii mireasa, sau esti invitata la un astfel de eveniment, felul in care iti doresti sa arati cu ocazia respectiva este cu siguranta in topul preocuparilor tale. Tendintele coafurilor de nunta se pastreaza si pentru anul viitor asadar, indiferent ca ai parul scurt, mediu sau lung poti opta pentru una din urmatoarele variante:


Coafuri nunta cu flori

Coafuri nunta cu accesorii

Coafuri nunta cu bucle

Coafuri nunta cu impletituri

Coafuri nunta cu coc



Coafuri nunta cu flori

Florile se mentin in topurile preferintelor si pentru 2018. Fie ca optezi pentru coronite din flori sau doar cateva fire incadrate in coafura, nu vei da gres alagand aceasta varianta.

Coafuri nunta cu accesorii



O alta varianta la fel de raspandita si de chic este alegerea unor accesorii de par care sa completeze tinuta si sa ofere si acel factor wow.

Coafuri nunta cu bucle

In ultimii ani au prins din ce in ce mai mult teren coafurile cu bucle lejere. Nefiind ceva foarte elaborat si oferind un look natural aceste coafuri de nunta sunt tot mai dese printre miresele zilelor noastre.

Coafuri nunta cu impletituri



Boeme, creative si fresh, ofera un plus de feminitate celor care le aleg. Se potriveste unei game largi de rochii si dau un aer de zeita greceasca.


Coafuri nunta cu coc

Mereu la moda, cocul ofera un look clasic care nu da gres niciodata. Au aparut foarte multe variatii ale cocului (cignon, french twist, cu impletituri), asa ca vei avea cu siguranta de unde sa alegi ce ti se potriveste.

Este foarte important in alegerea unei coafuri nunta, pe langa pastrarea look-ului general dat de intregul rochiei, coafurii si machiajului, concordanta cu forma fetei. Este de dorit ca ea, coafura, sa te completeze armonios si sa iti scoata in evidenta trasaturile cele mai frumoase ( cu toatele avem ceva frumos, chiar daca primul instinct e sa zicem ca nu). La fel ca si tunsoarea si coafura trebuie sa ti se potriveasca. Indiferent ca optezi pentru ceva clasic, cum ar fi cocul, fie ca esti mai non-conformista si iti etalezi undercut-ul, e bine sa experimentezi putin pana se materializeaza look-ul pe care ti-l imaginezi.


Cand alegi coafura de nunta, ai grija ca ea sa te defineasca, sa te reprezinte. O coafura trebuie sa iti dea incredere in tine, sa te faca sa iti placa cum arati pentru ca atfel, la fel ca rochia, daca nu ti se potriveste (mai bine spus daca nu o simti ca fiind “a ta”) vei fi stinghera si jenata in a o purta.

Nunta este un eveniment minunat, o sarbatoare si o data in plus in care sa ne punem in valoare. Important este sa gasim ce ni se potriveste din ce ne place si sa purtam cu mandrie. 


Daca vreti sa aflati si alte informatii despre organizarea nuntii va invitam sa va revizitati blogul nostru din cand in cand.